terug naar nieuwsoverzicht

Hoge waardering voor Ronald McDonald Huis Sophia

geplaatst op 29-11-11

ROTTERDAM - Gasten die verblijven in het Ronald McDonald Huis Sophia waarderen hun verblijf met het cijfer 9,7. Een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door medewerkers- en klantonderzoeksbureau Effectory laat deze hoge cijfers voor de algemene tevredenheid zien. De vrijwilligers van het tijdelijke verblijfadres voor ouders, broers en zussen van ernstig zieke kinderen zijn in grote mate verantwoordelijk voor het bereiken van dit hoge cijfer.

 

In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zijn 150 vrijwilligers actief. Zij zorgen ervoor dat het Huis schoon en opgeruimd is en bieden een luisterend oor. “We kunnen enorm trots zijn op de uitkomsten van dit onderzoek”, zegt Monique de Bree, manager van Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. “Voor ons is er geen grotere beloning denkbaar dan de tevredenheid van de mensen voor wie we ons werk doen, namelijk gezinnen met een ziek kind. Dit cijfer motiveert ons enorm om deze gezinnen te blijven helpen, zoals we dat inmiddels al 16 jaar doen in Rotterdam.”

 

Het hele gastenonderzoek van het Ronald McDonald Kinderfonds kunt u hier lezen.


 

Download rss feed

Definitief einde van inZ
Na ruim vijf jaar komt er in het najaar van 2012 definitief een einde aan inZ als samenwerkingsverband.

Vrijwilligers laten zich ontbijt smaken
Op maandag 25 juni vond in het Rotterdamse stadhuis het jaarlijkse Vrijwilligersontbijt plaats.

Zoektocht naar 50 meest inspirerende vrijwilligers
Nog tot 6 mei kan iedereen een Rotterdammer opgeven door een inspirerend, ontroerend, overtuigend of mooi bericht te schrijven over deze vrijwilliger.